מאמרים נוספים
בכל שנה נפגעים תוך כדי העבודה כ-50,000 עובדים – מפציעות קלות עד חמורות ובשנת 2015 שילם המוסד לביטוח הלאומי כ-4.5 מיליארד שקלים למבוטחים בגין דמי פגיעה, גמלאות וקצבאות נכות.
המודעות ליכולת לקבל פיצויים גברה ויותר מבוטחים מנסים לתבוע את המוסד לביטוח לאומי עבכדי לקבל את זכויותיהם. רבים מהמבוטחים עושים זאת לבד וללא ייעוץ וליווי מקצועי של עורך דין.
אל תגידו לא שמענו ולא ידענו – הנה למה אתם צריכים להשיג לכם עורך דין צמוד שילווה אתכם עד שהשקלים מהביטוח הלאומי יפלו בחשבון הבנק שלכם..
כי הניסיון והידע של עורך הדין ישחקו לטובתכם
עורך דין מנוסה מכיר את המערכת ויודע איך הדברים מתנהלים. הוא יוכל לכוון אתכם ולהדריך אתכם בכל צעד כדי שסיכויי התביעה להצליח – כמו סכום הכסף שמגיע לכם – יגדלו. כל צעד בתביעה יכול להיות גורם בעל השפעה:
כדי לשפר את סיכויי ההצלחה של תביעה כנגד המוסד לביטוח הלאומי עליכם להוכיח כי האירוע קרה בזמן העבודה או כתוצאה מהעבודה, והאופן שבו תמלאו את טפסי התביעה ותיאור הפציעה שלכם חשובם מאד לצורך החלטת פקיד התביעות אם להכיר בתאונה כתאונת עבודה.
כתבה שיכולה לעניין אותך: איך להתכונן לוועדה רפואית בביטוח לאומי?
אתם יודעים להציג את המקרה שלכם בצורה נכונה? איך התביעה שלכם מנוסחת? באופן מבולגן או בצורה יסודית, ברורה ומפורטת?
עורך דין טוב ידריך אתכם באילו צעדים לנקוט ומאילו להימנע, ימלא אתכם את טפסי התביעה ויגיע אתכם לוועדה הרפואית, יטען עבורכם בצורה רהוטה ואמינה כך שתקבלו את כל מה שמגיע לכם.
כי אתם לא תצטרכו לשלם הרבה (לפחות לא מהכיס שלכם)
כשאתם נפצעים ומאבדים את כושר העבודה ויחד איתו גם את כושר ההשתכרות, סוגיית התשלום לעורך דין יכולה למנוע מכם לרצות לשכור עורך דין ולנסות ולהגיש את התביעה מול הביטוח לאומי לבד ובתקווה גם לזכות. גם אם הסיבות שלמעלה לא שכנעו אתכם למה כדאי לכם להתייעץ בעו"ד לתאונות עבודה, אז יש לנו חדשות בשבילכם:
בהתאם לחוק קיימת הגבלה על שכר הטרחה שעורך הדין יכול לגבות ממכם ולא ניתן לגבות מעבר לקבוע בחוק.
אצל עו"ד שרית גרטנר יצחק שכר הטרחה משולם באחוזים ורק בסיום התהליך. לשיחת ייעוץ ללא התחייבות התקשרו עכשיו: 08-8679088